pályázat

Miért ad az állam pénzt, hogy felújítsam az otthonom ?

Miért ad az állam pénzt, hogy felújítsam az otthonom ?

Ma már bizonyított, hogy az egyre szélsőségesebb időjárási jelenségek, amiket évről évre tapasztalhatunk (árvizek, száraz és forró nyarak, egy tömegben lehulló nagy mennyiségű csapadék stb.) nagyrészt az emberi tevékenyég következményei. Az éghajlatváltozásnak elnevezett folyamat mögött többek között az a hatalmas mennyiségű szén-dioxid áll, amit erőműveinkből, illetve kazánjainkból szabadul fel. Ennek csökkentésére dolgozták ki néhány éve a széndioxid-kvóták nemzetközi kereskedelmét.


Fűtéskorszerűsítés és a pályázatok

Pályázatok fűtéskorszerűsítésre

A lakásokból megszökő energiáért drágán megfizetünk. Éves szinten 10 milliárd forintnál is több lehet az  az összeg, amit feleslegesen költünk fűtésre, mert a hő a rosszul szigetelt falakon, nyílászárókon, tetőkön elillan. Napjaink tecnikája már alternatív fűtési módokat is kínál. Jelenleg már több fűtést korszerűsítő program is elérhető a lakosság számára az - Új Magyarország Lakásfelújítási Program néven.
 


Decemberben nyílik a "Klímabarát otthon II" pályázat - Pécsi Napilap

Decemberben nyílik a "Klímabarát otthon II" pályázatPécsi Napilap... tartalmazó dokumentum – jelentette be saját, négy éve alternatív energiával üzemelő leányfalui házában Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi miniszter. ...Cikk beküldés
Tisztelt Látogató, küldjön cikket és ossza meg gondolatait a többi olvasóval.
Tartalom átvétel